Cuburi de gheata ambalate

Fabrica de gheata

Fabrica de gheata INSTANT ICE

Fabrica de gheata INSTANT ICE a fost infiintata in anul 2007 si este una din cele mai moderne facilitati de productie si distributie de cuburi de gheata alimentara ambalate. Cuburile de gheata pura si cristalina sunt produse cu un modern sistem integrat de fabricatie si ambalare fiind rezultatul unui proces tehnologic complex ce se conformeaza standardelor HACCP. Gheata este testata regulat prin analize de laborator pentru a indeplini conditii stricte de calitate, igiena si siguranta alimentara.

Facilitatile noastre de productie, spatiile frigorifice de depozitare si reteaua noastra de distributie aflata in plina dezvoltare, impreuna cu vehiculele frigorifice de diverse capacitati ne asigura posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor gheata in orice cantitate chiar si in mijlocul celei mai fierbinti veri.

Printre clientii nostri se numara:

  • Unitati de alimentatie publica: restaurante, cluburi, terase, hoteluri
  • Distribuitori en-detail: supermarketuri, alimentari, distribuitori de bauturi (carora le furnizam atat gheata cat si congelatoare de diverse marimi pentru pastrarea si comercializarea ei)
  • Firme organizatoare de evenimente si petreceri, firme de catering