FABRICA DE GHEAȚĂ

CUBURI DE GHEAȚĂ DE CALITATE SUPERIOARĂ
LIVRARI IN TOATA TARA. ORICE CANTITATE.

FABRICA DE GHEAȚĂ

CUBURI DE GHEAȚĂ DE CALITATE SUPERIOARĂ
LIVRARI IN TOATA TARA. ORICE CANTITATE.

FABRICA DE GHEAȚĂ INSTANT ICE

Înființată în anul 2007, Fabrica de Gheață Instant Ice a devenit treptat un producător și distribuitor important de cuburi de gheață la nivel național, venind în ajutorul clienților săi cu produse de calitate superioară, ambalate și vândute în mod personalizat, în cantitățile dorite de aceștia.

Cuburile de gheață pură sunt produse din apă cristalină, ultrapurificata prin osmoza inversa, în baza unui proces tehnologic de fabricare și ambalare complex, bazat pe standardele HACCP.

Facilitatile noastre de productie, spatiile frigorifice de depozitare si reteaua noastra de distributie aflata in plina dezvoltare, impreuna cu vehiculele frigorifice de diverse capacitati ne asigura posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor gheata in orice cantitate chiar si in mijlocul celei mai fierbinti veri.

PRODUSE

 

Cuburi de gheata ambalate in punga de 2kg. Produs ce se adreseaza consumatorilor casnici dar si retailerilor, cantitatea fiind perfect adaptata congelatorului de acasa.

 

 

Gheata sparta si macinata perfecta pentru cocktailuri  si nu numai. Ambalata convenabil la pungi de 2 kg si dublu congelata pentru a creea bauturile ideale.

DISPONIBIL IN CURAND!

 

 

Sfere din gheata perfect transparente ambalate in pungi de 1 kg, pentru consumatorii pretentiosi care vor sa dea un spect deosebit bauturilor servite.

DISPONIBIL IN CURAND!

 

PARTENERI