Despre noi

Cuburi de gheață de calitate superioară

Fabrica de gheata INSTANT ICE a fost infiintata in anul 2007 si este una din cele mai moderne facilitati de productie si distributie de cuburi de gheata alimentara ambalate. Oferim servicii de productie si distributie de cuburi de gheata alimentara ambalate. Suntem o fabrica moderna utilata cu masini industriale de mare capacitate de productie a ghetii si suntem singura fabrica dotata cu statii de osmoza inversa pentru filtrarea apei. Aceste lucruri ne ofera avantajul unor produse deosebit de pure si a unor cuburi de gheata perfect cristaline de o calitate deosebita. Capacitate totala de productie: 60 tone/24h.

Cuburile de gheata pura si cristalina sunt produse cu un modern sistem integrat de fabricatie si ambalare fiind rezultatul unui proces tehnologic complex ce se conformeaza standardelor HACCP. Gheata este testata regulat prin analize de laborator pentru a indeplini conditii stricte de calitate, igiena si siguranta alimentara.

Facilitatile noastre de productie, spatiile frigorifice de depozitare si reteaua noastra de distributie aflata in plina dezvoltare, impreuna cu vehiculele frigorifice de diverse capacitati ne asigura posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor gheata in orice cantitate chiar si in mijlocul celei mai fierbinti veri.

Printre clientii nostri se numara:

  • Unitati de alimentatie publica: restaurante, cluburi, terase, hoteluri
  • Distribuitori en-detail: supermarketuri, alimentari, distribuitori de bauturi (carora le furnizam atat gheata cat si congelatoare de diverse marimi pentru pastrarea si comercializarea ei)
  • Firme organizatoare de evenimente si petreceri, firme de catering

Firma noastra este membru fondator al asociatiei europene a producatorilor de gheata ambalata (European Packaged Ice Association) acest lucru asigurandu-ne afilierea la standarde europene de productie si calitate. Gheata este testata regulat prin analize de laborator pentru a indeplini conditii stricte de calitate si siguranta alimentara. Instant ICE are implementate si certificate standardele de calitate si siguranta alimentara ISO 22000 (2011) si IFS vers.6 (2016)

Vezi certificari