Articole

De ce gheață?

Producția de cuburi de gheață pare, la o primă analiză, o activitate pe care oricine o poate desfășura, nefiind necesare echipamente tehnologice complexe sau superioare din punct de vedere al funcționalităților.

Ceea ce permite diferențierea produselor noastre de cuburile de gheață produse cu mașini de gheață clasice, sau prin congelarea în forme, într-un cogelator, este calitatea materiei prime utilizată. Apa este supusă unui proces de purificare complet, care permite eliminarea impurităților și garantează producția unor articole superior calitative, optime de utilizat atât în scop personal, pentru uz casnic, cât și la nivel industrial, în domeniul alimentar sau în afacerile Horeca.

 

1. CALITATE

Gheața ambalată este de o calitate superioară celei obținută în frigider sau cu ajutorul mașinii de gheață care utilizează conexiune directă la apă din rețeaua publică. Materia primă utilizată în fabrica noastră este supusa unui riguros proces de tratare și purificare, rezultând cuburi de gheață cristaline, care se remarcă prin formă bine definită și o compoziție clară, lipsită de impurități.

2. CANTITATE

Ne diferențiem de restul producătorilor și furnizorilor de gheață prin capacitatea de a trata personalizat fiecare comandă primită. Gheața este disponibilă în orice cantitate dorită, societatea nefiind condiționată de capacitatea de congelare a frigiderului sau de capacitatea de producție a mașinii de gheață. In felul, putem trata diferențiat fiecare comandă în parte, asigurând necesarul complet de gheață pentru fiecare dintre clienții noștri.

3. RAPIDITATE

Ne dedicăm complet activității noastre și punem accent pe calitatea serviciilor oferite, atât din perspectiva produsului, cât și în ceea ce privește sistemul de lucru și disponibilitatea pentru preluarea comenzilor. Majoritatea clienților noștri nu mai dispun de timpul, cunoștințele, echipamentele sau răbdarea necesare pentru a-și produce propriile cuburi de gheață, pentru mulți fiind mai simplu și mai convenabil să o cumpere.

4. TIMP DE RACIRE

Băuturile și alimentele se răcesc imediat, atunci când este folosită gheața, fiind o deosebire majoră între acestea și cele răcite în frigidere, cele din urmă fiin disponibile la o temperatură propice consumului abia după câteva ore. Cuburile de gheață eficientizează procesulde răcire al acestora, scurtând timpul de așteptare la minimum, fiind deci o variantă ideală atât pentru petreceri, cât pentru uz industrial, îndeosebi în cafenele, baruri sau restaurante.

5. DISTRIBUTIE

Identificând principalele nevoi ale clienților noștri, am ajuns la concluzia că este necesar să asigurăm servicii complete, care să includă atât o producție superioară standardelor urmate de competitorii noștri, dar care să pună accent și pe distribuția ulerioară a produselor fabricate. Astfel, cuburile de gheață Instant Ice beneficiază de cel mai bun tratament, fiind produse în condiții optime și distribuite ulterior în timp rapid, către clienți sau parteneri de distribuție din țară.

 

Image3
20180622 081454
20180717 141806
20190115 141028
20190226 150833
20180815 113300
Heavy Duty Tube Ice Machine
20180517 094811
NKDF 500A  InstantIce
 Bog1525
 Bog1576
 Bog1618

Cauta

Ultimele articole

07 Martie 2019
07 Martie 2019
07 Martie 2019
07 Martie 2019