Articole

Întrebări Frecvente

  • De câtă gheață am nevoie pentru evenimentul meu?

Depinde de natura evenimentului, temperatură, băuturile servite, sau o serie de alți factori externi care determină specificul petrecerii tale. O regulă simplă este aceea de a lua în considerare aproximativ jumatate de kilogram de gheață pentru fiecare invitat participant. Utilizează

 

  • Care este comanda minimă de gheață acceptată?

Percepem comenzi minime cu o capacitate de 60kg gheață (30 saci de 2 kg). Dacă ai nevoie de cantități mai mici, sună-ne și te vom îndruma spre cel mai apropiat punct de vânzare, de unde vei putea cumpăra gheața în cantitatea dorită, prin intermediul partenerilor și distribuitorilor noștri regionali.

  • Care este termenul de livrare al comenzii pe care am făcut-o?

În funcție de specificul comenzii, informațiile de livrare și alte aspecte definitorii pentru comandă, aceasta va fi livrată la o zi după procesarea comenzii de către societatea noastră. Este ideal să realizezi comanda cu o zi înainte de a avea nevoie de produs, dar în anumite condiții livrarea se va putea realiza și în aceeași zi. Aceste detalii se stabilesc în urma unei convorbiri între reprezentantul nostru și client, de comun acord, în baza unei conversații telefonice.

  • Care sunt recomandările cu privire la modul de păstrare?

Gheața se păstrează cel mai bine într-un congelator. Dacă nu dispui de congelator, o geantă frigorifică în care gheața poate sta câteva ore, fără să se topească.

  • Care este materia primă utilizată pentru cuburile de gheață?

Apa pe care o folosim la fabricarea cuburilor de gheață provine din izvoare de mare adâncime, situate lângă orașul Constanța. Înainte de a fi transformată în gheață, apa este trecută printr-un proces complex de purificare, bazat pe mai multe etape, ce culminează cu o filtrare prin osmoză inversă și o sterilizare cu lumină ultravioletă.

  • Câte pungi de gheață încap într-un congelator?

Depinde de mărimea congelatorului de care dispui. De exemplu, într-un congelator cu volumul de 200 de litri, intră 100kg de gheață, adică 50 de pungi de 2kg. De menționat este faptul că într-un congelator de frigider obișnuit intră 2-3 pungi de gheață.

  • De ce să cumpăr gheața când pot s-o prepar singur, folosind congelatorul?

Din același motiv pentru care cumperi apă plată și nu bei apă de la robinet, mai precis pentru calitatea apei din care a fost făcută gheața. La cuburile de gheață făcute acasă în congelator se folosește de obicei apa de la robinet, care conține impurități și care poate capata mirosuri de la celalalte alimente din congelator.

  • Ce standarde de calitate sunt utilizate pentru fabricarea cuburilor de gheață?

În prezent fabrica de gheață Instant ICE are implementat standardul de management al calității și siguranței alimentare ISO 22000:2005.

Cauta

Ultimele articole

07 Martie 2019
07 Martie 2019
07 Martie 2019
07 Martie 2019